AR-suodattimet somessa: 2024 Must-have rakennusalan yrityksille

Sosiaalisen median markkinointi on jo pitkään ollut olennainen osa yritysten markkinointistrategiaa. Lisätyn todellisuuden (AR) teknologian myötä sosiaalisessa mediassa on avautunut entistä laajempia mahdollisuuksia markkinointiin.

Rakennusalan interaktiivinen AR-mainos


Tällä hetkellä Suomen rakennusalan markkinat ovat kriisissä. Kysynnän lasku, materiaalien ja työvoiman hintojen nousu sekä kiristynyt kilpailu luovat haasteita tällä alalla toimiville yrityksille. Näissä olosuhteissa markkinoinnista tulee erityisen tärkeä työkalu asiakkaiden houkutteluun ja myynnin edistämiseen.

Yksi modernin markkinoinnin tehokkaimmista työkaluista on sosiaalisen median hyödyntäminen. Pelkkä läsnäolo sosiaalisessa mediassa ei kuitenkaan enää riitä. Erottautuakseen kilpailijoista on käytettävä uusia teknologioita ja luovia lähestymistapoja.

Tässä kohtaa apuun tulee lisätty todellisuus (AR). AR-filtterit sosiaalisessa mediassa ovat uusi työkalu, jonka avulla potentiaaliset ostajat voivat nähdä tulevan kodin todellisessa mittakaavassa, "asettaa" huonekaluja ja "kävellä" virtuaalisessa asunnossa.

AR:n edut kiinteistönmyynnissä:

Tulevaisuuden kodin visualisointi: Potentiaaliset asiakkaat voivat "rakentaa" unelmiensa kodin, "asettaa" huonekalut ja nähdä sisustuksen todellisessa mittakaavassa. Tämä auttaa heitä kuvittelemaan paremmin tulevaa elämää uudessa kodissa ja tekemään tietoisemman valinnan.

Interaktiivinen katselu: Käyttäjät voivat "kävellä" virtuaalisessa asunnossa tai talossa, tarkastella kaikkia huoneita, arvioida pohjaratkaisua ja suunnittelua. Tämä on paljon kätevämpää ja havainnollistevampaa kuin tavallisten valokuvien tai videoiden katselu.

Sitoutumisen lisääminen: AR-suodattimet ja pelit sosiaalisessa mediassa ovat erinomainen tapa herättää huomiota yritykseen ja lisätä kiinnostusta projekteihin.

Mainosindikaattoreiden parantaminen: Interaktiiviset AR-mainokset saavuttavat korkeamman klikkausprosentin ja konversion kuin muut mainostyypit.

Emotionaalinen vaikutus: AR luo läsnäoloefektin, joka auttaa asiakkaita paremmin tuntemaan tulevan kodin tunnelman ja tekemään tietoisemman päätöksen.


Miten AR:ää käytetään mainonnassa Instagramissa, Snapchatissa ja TikTokissa?

Snapchat-kumppanina, TikTokin Gold-tason kumppanina ja 1% parhaiden tehosteiden luojien joukossa Digitunella on laaja kokemus ja syvällinen ymmärrys siitä, miten AR-suodattimia käytetään houkuttelevien ja tehokkaiden kampanjoiden luomiseen johtavilla sosiaalisen median alustoilla.

Olemme koonneet rakennusalalle ideoita siitä, miten AR-suodattimia voidaan integroida markkinointistrategiaan yrityksen edistämiseksi.

Houkuttelevia AR-suodattimia: Luo AR-suodattimia, joiden avulla ihmiset voivat "kokeilla" sisustuselementtejä itseensä, "asettaa" huonekalut huoneeseensa tai "nähdä", miltä talo näyttää heidän asuinalueellaan.

Interaktiivisia pelejä: Kehitä pelejä, joissa on AR-elementtejä, joissa käyttäjät voivat "rakentaa" unelmiensa talon tai "remonttoida" asunnon.

Virtuaaliset kierrokset: Tarjoa potentiaalisille ostajille virtuaalisia kierroksia kiinteistökohteissasi.

AR-esitykset: Käytä sosiaalisen median AR:ää projektiesi esittelyyn näyttelyissä ja muissa tapahtumissa.

Digitunen asiantuntemus AR-kampanjoiden luomisessa voi auttaa yrityksiä hyödyntämään näiden alustojen täyden potentiaalin, luoden mieleenpainuvia ja tuloksellisia markkinointikokemuksia.


AR:n tulevaisuus rakennusalalla

AR-suodattimet sosiaalisessa mediassa ovat nousemassa välttämättömäksi työkaluksi rakennusalan yrityksille vuonna 2024.  AR on työkalu, joka voi muuttaa rakennusalan tulevaisuutta. AR-teknologian hyödyntäminen voi merkittävästi parantaa markkinointikampanjoiden tehokkuutta, lisätä myyntiä ja vahvistaa asiakassuhteita.

AR:n integrointi sosiaaliseen mediaan on oikea askel rakennusliikkeille, jotka haluavat pysyä ajan tasalla ja menestyä kilpaillulla alalla.

Haluatko tietää lisää siitä, miten AR voi auttaa yritystäsi? Ota yhteyttä meihin, niin autamme mielellämme.


Lue lisää

Astu markkinoinnin, muotoilun ja AR-teknologian tulevaisuuteen

Lisätty Todellisuus: Uusi Aikakausi Urheilufanien Sitouttamisessa

Lisätty todellisuus urheilumarkkinoinnissa: tutustu salaisuuksiin

AR-suodatin rakennusalan markkinoinnissa

AR-suodattimet somessa: 2024 Must-have rakennusalan yrityksille

SEO vs. SEM: Oikean tasapainon löytäminen yrityksellesi

SEO vs. SEM: Oikean tasapainon löytäminen yrityksellesi

Kuva tyytyväisestä asiakkaasta, joka käyttää brändin AR-tehostetta: Asiakas tutustuu brändin tiloihin virtuaalisesti AR-kokemuksen avulla

TikTok-tehosteet: Brändien markkinoinnin uusi työkalu

Sosiaalinen AR-markkinointi avaa uusia mahdollisuuksia markkinoijille. Ota yhteyttä Digituneen ja hyödynnä AR-ominaisuudet tehokkaasti!

3 virhettä, joita välttää lisätyn todellisuuden (AR) markkinoinnissa

Kuinka ulkoistettu markkinointipäällikkö voi vapauttaa aikaasi ja resurssejasi

Kuinka ulkoistettu markkinointipäällikkö voi vapauttaa aikaasi

Snapchat-mainonta 2024: Trendit, vinkit ja parhaat käytännöt menestykseen

Snapchat-markkinointi 2024: Trendit ja vinkit

Digitaalisen markkinoinnin perusteet

Usein kysytyt kysymykset (FAQs) digitaalisesta markkinoinnista

Mitä ovat sisältömarkkinoinnin parhaat käytännöt?

Sisältömarkkinointi, miksi sitä tarvitaan ja mitä tuloksia se tuo?

Aloitetaan keskustelu yrityksesi tavoitteista

“To navigate the digital landscape successfully, you need a compass, and we are the guiding North Star”

Artem Verlin

CEO Digitune